BCR reduce ratele cu 20%

Astăzi, 21 octombrie, în cadrul unei conferințe desfășurată la Casa Universitarilor, BCR a prezentat oferta de reducere cu 20% a ratei lunare pentru clienții cu credite imobiliare și pentru cei cu credite cu garanție ipotecară.

Pe lângă reducerea de 20% a ratei lunare, banca oferă un flux rapid de aprobare cu documentație simplificată, comision 0 și asigurare de viață gratuită pe întreaga durată a creditului.

Peste 50.000 clienți din România, dintre care 900 craioveni, pot beneficia de refinanțarea creditelor prin acest program.

Oferta BCR e susținută de un angajament financiar de 200 milioane de euro.

Peste 100.000 de ”Ghiduri pentru împrumuturi responsabile”, create în parteneriat cu Asociația Utilizatorilor de Servicii Financiare, vor fi distribuite public.
Rata dobânzii calculată prin acest program este de 4,95% (fixă pt primii 5 ani), apoi EURIBOR/ROBOR/LIBOR 6M + 3% pentru creditele de investiții imobiliare.
Clienții care au optat pentru creditul de nevoi personale cu ipotecă vor avea o rată a dobânzii de 5,95% (fixă pentru primii 10 ani), apoi EURIBOR/ROBOR/LIBOR 6M + 4%.