Au băut și s-au urcat la volan

Ieri, 1 iunie, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au oprit pentru control pe Bulevardul 1 Mai, din Craiova, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr, de 29 ani, din comuna Goicea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărului i-au fost recoltate și probe biologice, la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Azi-noapte, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au observat un autoturism care, la vederea acestora, a mărit viteza de deplasare. Polițiștii au procedat la oprirea autoturismului, folosindu-se semnalele acustice și luminoase, conducătorul auto fiind identificat în persoana unui bărbat de 41 ani, din Craiova. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.