Wet Wet Wet

Trupa Wet Wet Wet s-a format în 1980 devenind cunoscută pentru hiturile sale pop È™i soul peste tot în lume. Probabil cea mai cunoscută piesă a lor este Love is All Around, melodie ce a servit drept soundtrack în filmul romantic Four Weddings and a Funeral, film ce are în distribuÈ›ia sa pe actorul Hugh Grant.

După o pauză de 5 ani, echipa formă din Marti Pellow (voce), Tommy Cunningham (tobe), Graeme Clark (bas), Neil Mitchell (clape), Graeme Duffin (chitară) lansează un nou album ce va fi gata pe data de 25 Noiembrie anul acesta.

Albumul Step by Step – Greatest Hits cuprinde È™i piese precum cunoscuta melodie Sad Kinda Love È™i Play ‘ Like a Kid, dar È™i noua piesă Step By Step pe care o puteÈ›i viziona mai jos:

Despre noul album membrii echipei sunt foarte entuziasmați mărturisind:
” Noile piese ne reprezintă foarte bine pe noi toÈ›i” a spus Marti Pellow . Iar despre piesa Step by Step a menÈ›ionat că este un cântec simplu, sincer. Totodată vocalistul a cotat noul album ca fiind ” o sărbătoare a pieselor noastre cele mai populare pe care o sărbătorim împreună cu radioul È™i cu fanii noÈ™tri .”

Tommy a adăugat:

” Ideea noastră de succes a fost să reuÈ™im lansarea albumului nostru, È™i poate să ajungem pe locul 99 în topurile internaÈ›ionale.”

Trupa a vândut 15 milioane de albume de la formarea sa în 1982 È™i doreÈ™te să fie în continuare un mare succes, după cum mărturisesc membrii trupei.