Maggie Reilly

Maggie Reilly s-a nascut pe 15 septembrie 1956 in Scotia. Ea este cunoscuta mai ales pentru colaborarile cu compozitorul si instrumentalistul Mike Oldfield.Cel mai notabil succes al ei a fost cantectul Moonlight Shadow, care a devenit hit international in 1983.
Ea este cunoscuta in special pentru colaborarile sale cu compozitorul Mike Oldfield intre 1980 si 1984, prin textele si vocea de pe ” Family Man „si alte piese de pe albumul Five Miles Out (1982), ” Moonlight Shadow „(1983 ), „Foreign Affair „(1983), si” To France „(1984).
In 1992, ea a lansat albumul solo de debut, Echoes , dintre care single-urile ” Everytime We Touch „,” Tears in the Rain „si” Wait „au fost cele mai de succes. O serie de albume solo au fost lansate in urmatorii saptesprezece ani.
Ea a lucrat de asemenea cu multi alti artisti, printre care Michael Cretu, Sisters of Mercy , si Smokie .
Maggie si textierul sau, Stuart MacKillop colaboreaza in 2009 cu romancierul si scenaristul Stevens Tom la proiectul de filmului „Lilith: Ultima ispita a lui Adam”.

Maggie Reilly si Stuart au compus de asemenea coloana sonora a filmului, care a fost lansata pe CD. Maggie, Stuart si Stevens Tom impreuna cu Pauline Richards fac parte din Green Chapel, companie de productie a filmelor.