Arestat preventiv 30 de zile pentru violență în familie

În cursul zilei de ieri, 13 iunie, în baza probatoriului administrat de polițiștii Secției 6 Poliție Craiova, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, un bărbat de 26 de ani, din Craiova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 5 martie a.c., cel în cauză și-ar fi agresat fizic concubina, o tânără în vârstă de 20 de ani, în timp ce aceștia se aflau la locuința comună din Craiova.

Polițiștii au întocmit atunci un dosar penal pentru violență în familie și au emis totodată un ordin provizoriu de protecție, care a fost apoi confirmat de unitatea de parchet și instanța de judecată.

La data de 9 iunie a.c., polițiștii au fost din nou sesizați cu privire la faptul că bărbatul de 26 de ani și-ar fi agresat concubina, încălcând totodată obligațiile impuse în cadrul ordinului de protecție.

Astfel, având în vedere materialul probator administrat în cauză, polițiștii Secției 6 Poliție Craiova au reținut inițial pentru 24 de ore bărbatul de 26 de ani, față de acesta instanța de judecată dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile.