Alina Eremia lanseaza cel mai nou single: „Noi”!

Dupa super colaborarea cu The Motans pentru ”Din trecut”, Alina Eremia revine cu single-ul ”Noi”, cea mai noua piesa semnata de Alina Eremia.
Cu un videoclip inedit o poveste emotionanta si sincera, inspirat din cultura japoneza, în care firul rosu exprima doua suflete care se gasesc în aceasta viata, Alina Eremia reuseste, din nou, sa surprinda din punct de vedere muzical.

O aparitie surpriza în videoclip este Edi, iubitul artistei, pe care Alina si-a dorit mult sa îl aiba alaturi sa contureze ?i mai bine povestea de dragoste.

,,Daca fiecare piesa pe care o lansez este speciala pentru mine, ”Noi” are ceva în plus si nu pentru ca este cea mai recenta, dar, total neintentionat si probabil din subconstient se inspira din viata mea si mai exact perioada în care l-am întâlnit pe Edi, iubitul meu. De aceea, mi-am si dorit sa fie prezent în videoclip, pentru ca întareste si mai mult mesajul si face totul autentic. Am trait pe pielea mea faptul ca iubirea îti da speranta. Le multumesc tuturor celor implicati”, a spus Alina Eremia.

Rezultatul este o munca de echipa, iar Alina le multumeste tuturor celor implicati: lui Alex Pelin si Alex Turcu alaturi de care a scris piesa, baietilor de la NGM Creative (Bogdan Paun si Alexandru Muresan), Andra Marta si Cristina Poszet (script), Loops Production, care au redat în imagini povestea.