AIESEC Craiova a dat startul proiectului „Discover”

Organizația internațională de studenți AIESEC Craiova a dat startul în această săptămână la un nou proiect educațional, de această dată rezervat elevilor din ciclul primar, denumit „Discover”.

Acest proiect are scopul de a le oferi copiilor o deschidere către alte culturi, o educație non-formală în vederea dezvoltării unor abilități din sfera inteligenței emoționale, precum: comunicarea, creativitatea, lucrul în echipă, responsabilitate, conștientizarea propriilor calități, ca ulterior aceștia să se poată integra mai ușor în societate.

Prima ediție a proiectului a fost posibilă datorită parteneriatului, la nivel local, cu Colegiul Național “Frații Buzești” și a organizației internaționale de femei Soroptimist, dar și cu ajutorul voluntarilor internaționali veniți din 4 țări: Turcia, Indonezia, Ucraina și China, care vor susține sesiuni de dezvoltare personală în limba engleză cu participanții de două ori pe săptămână, în perioada 25 ianuarie – 29 februarie.

AIESEC  este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, nu pentru profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ale unei instituții de învățământ superior. AIESEC Craiova există de 24 de ani și este al doilea local înființat în România.