Acțiunile polițiștilor rutieri continuă

Luni, 11 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier -B.D.N.E. și Biroului Rutier Craiova au actionat, pe sectoarele de drum cu risc accidentogen ridicat, pentru prevenirea și combaterea evenimetelor rutiere în care pot fi implicate autovehicule destinate transportului de marfă sau destinate transportului de persoane care au peste 9 locuri. Polițiștii rutieri au acționat și pentru prevenirea accidentelor de circulație în care pot fi implicați conducătorii de vehicule cu tracţiune animală

De asemenea, s-a urmărit și prevenirea accidentelor de circulație generate de nerespectarea culorii roşii a semaforului electric.

Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 103 amenzi de peste 8410 lei, dintre care 8 amenzi pentru nerespectarea culorii rosu a semaforului, 8 conducătorilor de vehicule cu tracţiune animală, alte 7 amenzi au fost aplicate conducătorilor auto destinate transportului de marfa; iar 5 sancțiuni au fost aplicate conducătorilor auto destinate transportului de persoane.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 8 permise de conducere.