70 de medalii obţinute la Campionatul Naţional de sportivii de la clubul craiovean WU QUAN-LI

27 Medalii de aur, 26 Medalii de argint și 17 Medalii de bronz !

Sâmbătă 14.11.2020 în BUCUREȘTI la Rin Grand Hotels în sală Berlin, s-a desfășurat în condiții speciale de distanțare, având în vederea pandemia de COVID-19, CAMPIONATUL NATIONAL DE KUNG-FU, unde 24 de sportivii de la clubul craiovean WU QUAN-LI „Forta celor cinci pumni “ au reușit o performanță deosebita, obținând  70 de medalii.

La această competiție s-au reunit peste 160 de sportivi de elită ai wushu-ului românesc, din București, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Târgu Mureș  etc., care, după o pauză forțată generată de pericolul răspândirii virusului SARSCov2, au reușit să se reîntâlnească, pentru a concura la probele de kung-fu și de aptitudini.

      Sportivii craioveni sub îndrumarea antrenorului emerit Silviu OBEANU, au participat la 65 probe de Taolu , cu mâna goală, cu arme specifice Wing Chun și Saholin și la manechin din lemn, precum și la 15 probe de aptitudini fizice, reușind să obțină 27 de titluri de campioni naționali.  

Acest campionat contează pentru selecția sportivilor la lotul național de wushu, care va reprezenta România la CAMPIONATUL EUROPEAN  DE KUNG FU –FRANȚA  / 2021.