A IV-a ediţie a Zilelor Mihai Viteazul

La sfârșitul săptămânii trecute, în Centrul Vechi, a avut loc cea de-a IV-a ediţie a Zilelor „Mihai Viteazul“. Spectacolele de prezentare de arme, de dansuri organizate de Asociaţia „Ordinul Cavalerilor de Mediaş“, turnirurile, demonstrațiile și concursurile ad hoc de tir cu arcul, organizate de Archery Craiova şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret au făcut deliciul craiovenilor.
După ce s-au prezentat audienței, cei mai destoinici cavaleri și-au demonstrat abilitățile în mânuirea spadelor. Nici domnițele nu s-au lăsat mai prejos și s-au prins în dans.
Căluşarii Ansamblului Folcloric Romanaţi al Centrului Cultural Caracal nu au putut sta deoparte și i-au încântat pe craioveni, la fel cum membrii Ansamblului „Irini“ de dansuri tradiţionale greceşti al Comunităţii Elene din Craiova au adus o parte din tradiţiile din zona Thessaliei în Centrul Vechi.
În ultima zi de festival, la ceas de seară, meșteri, domnițe, cavaleri s-au adunat pentru a asculta sunetul muzicii, căci viorile, mandolinele, violoncelul, chitara, tobele celor de la Ad Hoc au răsunat în Centrul Vechi.