Accident pe pasajul suprateran

Un bărbat a fost rănit ușor, ieri-dimineață, după ce a intrat cu Dacia pe care o conducea într-un stâlp de beton de pe pasajul suprateran din centrul muncipiului Craiova.
Polițiștii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, joi dimineață, în jurul orei 10.30, un craiovean de 37 de ani care conducea dinspre centru către Calea Severinului, pe pasajul suprateran, a pierdut controlul direcției de mers și a lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.
În urma impactului, șoferul craiovean a fost rănit și transportat cu o ambulanță la Spitalul de Urgență Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit leziuni ușoare, ce nu îi pun viața în pericol. După ce au făcut primele cercetări la locul accidentului, oamenii legii au stabilit că șoferul nu a adaptat viteza într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul direcție și a lovit un stâlp de beton. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au mai precizat că șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.