Restricţii de circulaţie in Craiova

Primăria Municipiului Craiova a anunţat instituirea mai multor restricţii de circulaţie, impuse fie de competiţii sportive, fie de reabilitarea unor drumuri.

În data de 27 februarie, în intervalul orar 12.00-17.00, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum: str. Fântâna Popova; Aleea Potelu; Aleea 1 Potelu; Aleea 3 Popova. Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele CS Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

În perioada 29 februarie – 29 aprilie se vor institui restricţii de circulaţie rutieră pe strada Bucovăţ. Se va permite circulaţia rutieră pe un singur fir, în regim de şantier, pe strada Bucovăţ, de la intersecţia cu bulevardul Ştirbei Vodă până la intersecţia cu strada Bibescu. Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune pentru executarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare.
În perioada 29 februarie – 24 martie se vor institui restricţii de circulaţie rutieră pe Aleea IV Şimnic, după cum urmează:
– se va permite circulaţia rutieră pe un singur fir, pe sensul de circulaţie dinspre bulevardul Dacia către DN 65F (centura de nord);
– circulaţia rutieră dinspre DN 6B ( Melineşti – Craiova) spre oraş va fi deviată pe relaţia: intersecţie DN 6B (Melineşti – Craiova) cu DN 65F (centura de nord), intersecţie DN 65F (centura de nord) cu E70 (giratoriul de la fostul Combinat Doljchim) – Calea Severinului.