ANAF Dolj: termenul limita pentru efectuarea platilor anticipate privind impozitul pe venit

Avand in vedere ca termenul limita pentru efectuarea platilor anticipate privind impozitul pe venit aferente trim IV 2015 de catre contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independente din cedarea folosintei bunurilor, cu exceptia veniturilor din arendare, precum si venituri din activitati agricole, conform Legii nr.571/2003, R, privind Codul Fiscal, art. 71 si art.82 alin. (3) este ziua de luni 21 decembrie a.c.in baza calendarului obligatiilor fiscale pentru luna decembrie2015, va reamintim programul de lucru cu publicul:

  • Luni, Marti, Joi si Vineri 8:30—16:30
  • Miercuri 8:30—18:30

Pentru nevirarea la termen a obligatiilor datorate bugetului consolidat al statului, in conformitate cu prevederile Codului de procedura fiscala, se vor dispune masurile de sanctionare cuvenite, respectiv se vor calcula dobanzi si penalitati de intarziere, iar dupa caz vor fi declansate masurile pentru executarea silita.

Recomandam contribuabililor luare de masuri din timp pentru incadrarea in aceste prevederi legale si totodata pentru evitarea aglomeratiei.