Hoți din locuință prinși în flagrant de polițiștii secției 5

O craioveancă de 35 de ani  a sesizat ieri prin SNUAU 112 faptul că a observat doi bărbaţi care au pătruns într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Făgăraș, din municipiu, prin escaladarea ferestrei de la un dormitor.
În momentul sosirii la fața locului polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au observat că cei doi tocmai săreau din apartament pe fereastra de la bucătărie. S-a reuşit imediat prinderea unuia dintre suspecţi, iar cel de-al doilea a încercat să îşi asigure scăparea fugind în direcţia părculeţului Corniţoiu, din Craiova, fiind prins şi imobilizat de o altă patrulă din cadrul secției.
 Fiind conduşi la sediul secţiei, cei doi au fost identificaţi ca fiind G. Cristinel, de 36 de ani, şi B. Ionel,  de 31 de ani, ambii din Craiova, iar cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra lor au fost găsite un telefon mobil, o cameră video, două brăţări, un lănţişor şi şase perechi de cercei, toate confecţionate dintr-un metal ce pare a fi argint, bunuri pe care cei doi au recunoscut că le-au furat din apartamentul în care au fost surprinşi. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit în totalitate părţii vătămate, care nu se afla în apartament în momentul comiterii faptei.
 Cei doi au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi prezentaţiParchetului de pe lângă Judecătoria Craiova  cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Polițiștii i-au încarcerat pe cei doi în arestul inspectoratului, iar cercetările sunt continuate de polițiști în vederea documentării întregii activități infracționale.