Ramada Plaza Craiova s-a deschis pe 25 noiembrie 2015

Ramada Plaza Craiova, singurul hotel Ramada Plaza românesc din afara Bucureștiului, s-a deschis pe 25 noiembrie 2015. Cel mai complex proiect de pe piata ospitalităţii din sud-vestul României este rezultatul unei investiţii de 14 milioane euro și include o structură de cazare de categoria 4*+, un centru de conferinţe, două restaurante gastronomice și un SPA cu acces complet pentru oaspeţi.

Amplasat în centrul oraşului Craiova, Ramada Plaza este accesibil cu maşina, trenul, avionul sau mijloacele urbane de transport, aflându-se în acelaşi timp în vecinătatea tuturor atracţiilor oraşului. Oaspetii hotelului pot alege din oferta de 162 de camere luminoase si foarte spatioase, cu un design contemporan, create să se încadreze în segmentul superior al serviciilor de ospitalitate.

Centrul de evenimente și convenţii pune la dispoziţia oaspeţilor trei săli de conferinţe multifuncţionale și o sală mare de festivităţi de tip grand ballroom, având o capacitate de până la 550 persoane. Centrul de evenimente și convenţii de la Ramada este proiectat să găzduiască întreaga gamă de evenimente private și de afaceri, fiind dotat cu cele mai avansate tehnologii si facilităţi: echipamente audio-video de ultimă generaţie, posibilitate de blackout 100%, condiţionarea personalizată a aerului, numeroase scenarii de iluminare si configurări multiple ale spaţiilor de evenimente.

Sistemele anti-incendiu de ultimă generaţie au făcut ca Ramada Plaza Craiova să fie prima clădire care a obţinut autorizaţia ISU.

Ramada Plaza Craiova este rezultatul unei investiţii totale de 14 milioane de euro a companiei SC Jiul SA Craiova în reconstrucţia și transformarea completă a fostului hotel Jiul pentru a îndeplini standardele brandului internaţional Ramada Plaza, proiectul fiind finanţat în cea mai mare parte cu ajutorul unui credit bancar acordat de Garanti Bank.

MarcelloPauw

Este un privilegiu pentru mine sa fac parte dintr-un proiect atat de frumos si de ambitios. Deschiderea unui hotel Ramada Plaza care va redefini piata ospitalitatii din Craiova si din regiune reprezinta o provocare pe care am primit-o cu mare entuziasm. Ramada Plaza Craiova este cel mai complex proiect de profil din zona si a fost conceput special pentru a raspunde cererii semnificative de pe o piata de business aflata in puternica dezvoltare. Structura noastra de cazare ofera tot confortul necesar calatoriilor de afaceri si suntem incantati sa confirmam faptul ca centrul nostru de conferinte ultramodern indeplineste toate exigentele pentru organizarea de evenimente corporate. Obiectivul nostru este acela de a deveni adresa de business numarul unu in Craiova, insa, totodata, viziunea noastra cuprinde si inovarea segmentului de leisure din oras. Prin serviciile si facilitatile de event management deosebite si cu o oferta minunata in plan culinar, sunt convins ca, in scurt timp, Ramada Plaza se va dovedi a fi prima optiune in planificarea evenimentelor private” declara Marcello Pauw, General Manager Ramada Plaza Craiova.

Managementul proiectului și procesul de afiliere la standardele internaţionale ale brandului Ramada Plaza este asigurat de Trend Hospitality Management and Consulting, partenerul strategic al Wyndham Hotel Group în România, Bulgaria și Moldova. Cu 12 unităţi Ramada în Romania și încă trei în dezvoltare, Ramada este cea mai mare reţea internaţională din România.

Rezervările se pot face la telefon 0351 100 200.