ZIUA INTERNATIONALĂ A COPILULUI SARBATORITĂ DE POLITIȘTII DOLJENI PE AERODROMUL CRAIOVA!

Pentru a sărbători aşa cum se cuvine Ziua Internaţională a Copilului – 1 Iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au participat la evenimentul intitulat ,, Ziua Porților Deschise ” organizat de Aeroclubul Craiova
 
            Joi, 1 iunie, începând cu ora 11:00, politiștii doljeni, împreună cu jandarmi, pompieri si membrii Aeroclubului Teritorial ,,George Valentin Bibescu” Craiova au organizat pe Aerodromul Balta Verde-Craiova, o amplă manifestație pentru micuții sărbătoriți.
             Copii au fost impresionați de exercițiile câinilor polițiști care au pus în practică exercitii de dresaj și au imobilizat mai multi infractori, reusind să strângă ropote de aplauze din partea micuților, dar si de dotarea si demonstrațiile luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale.
            Urale de bucurii au primit si piloții de talie națională care au făcut zeci de acrobații aviatice și parașutiștii aeroclublui craiovean, cărorar li-au alăturat ,,Hawks of Romania”, aceștia reușind să capteze atenția publicului cu un spectacol acrobatic impresionant, folosind avioane puternice, vopsite în culorile naționale.
18870707_1529664267087882_1988622578_n
            Micuţii au fost intampinați cu bomboane de catre oamenii legii, care le-au pregătit mai multe surprize.
            „Musafirii” au putut de asemena admira o intervenție în forță a poliţiştilor luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, care au reusit să imobilizeze, folosind inclusiv focuri de armă, ,,infractorii” parașutiști care luaseră un ostatic.
18901207_789160291253201_332187553_o
        Copii au rămas umiți atat de intervenția si focurile de armă ale mascaților, dar și de autospecialele Poliției care au ponit sistemele acustice și luminoase.