Un tânăr băut a lovit cu mașina un stâlp de beton

Poliţiştii din Craiova au fost anunțaţi, azi noapte, prin SNUAU 112 de către un participant la trafic, despre faptul că, pe strada Nicolae Titulescu din municipiu a avut loc un accident de circulație cu victime.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii craioveni au constatat faptul că, M. Andrei, în vârstă de 23 de ani, din Craiova, în timp ce conducea  un autoturism, pe Pasajul Suprateran situat pe strada Nicolae Titulescu,  nu a adaptat viteza la condițiile de ploaie și carosabil alunecos, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare şi a lovit un stâlp de beton  de susținere a rețelei electrice și de tramvai.

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul alcooltest rezultând o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a două persoane, respectiv B. Ana-Maria, de 20 de ani,  pasager pe locul dreapta spate în autoturism și vătămarea ușoară a Cameliei P., de 20 de ani, ambele din Craiova, pasager pe locul stânga spate.

Poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.