Turismul cultural al Craiovei, zilele acestea, la Centrul Multifunctional

Cei care își vor prezenta ofertele sunt agențiile de turism, hotelierii, transportatorii, companiile de asigurări medicale și de călătorie, organizațiile naționale și județene de turism, centrele de aventura și agrement, organizatorii de evenimente, bănci și instituții financiare, muzee, teatre.

Concomitent cu ediția a II-a a Târgului de Turism al Olteniei, care se va încheia pe 12 martie, se va desfășura Horeca Expo Oltenia — expoziție de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante.

Companiile prezente la târg le vor oferi vizitatorilor diverse tombole, premii, vouchere și oferte early booking și vor aplica reduceri considerabile pentru cei care își rezervă vacanța pe loc.

Târgul de Turism al Olteniei este organizat de către PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, consiliile județene Dolj, Gorj, Vâlcea și Camera de Comerț și Industrie Dolj.

Instituțiile Primăriei Craiova își prezintă oferta de evenimente la Târgul de Turism Oltenia, vizitatorii putând afla despre evenimentele inițiate de Filarmonica „Oltenia”, Opera Română Craiova, Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri, Casa de Cultură Traian Demetrescu, Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”, Sala Polivalentă, Sport Club Municipal Craiova, Centrul Multifuncțional. Totodată, elevi ai Liceului de Artă ‘Marin Sorescu’ vor face demonstrația măiestriei lor desenând, în timpul Târgului de turism Oltenia, tablouri, caricaturi sau grafică pe șevalet.