Soferii care si-au pierdut numerele in urma inundatiei din seara de 13 iunie sunt asteptati la sediul Politiei rutiere de pe Campia Islaz pentru a le recupera!

IN URMA INUNDATIILOR DE ASEARA, MAI MULTI SOFERI SI-AU PIERDUT PLACUTELE CU NUMERELE DE INMATRICULARE, MULTE DINTRE ACESTEA FIIND LA SEDIUL BIROULUI RUTIER DIN MUNICIPIUL CRAIOVA, STR, CAMPIA ISLAZ.
    ASTEPTAM CA SOFERII SA SE PREZINTE LA GHISEUL POLITIEI RUTIERE CRAIOVA, IAR PERSOANELE CARE GASESC SI ALTE PLACUTE SUNT RUGATE SA LE PREDEA IN ACEALSI LOC, ASTFEL PUTEM VENI IN SPRIJINUL SOFERILOR.
CIRCULAŢIA ÎN CONDIŢII METEO NEFAVORABILE:
        Poliţia Rutieră le reaminteşte conducătorilor auto ca, în condiţiile unui carosabil umed, să adopte o manieră calmă de pilotare, evitând bruscarea comenzilor vehiculului. De asemenea, este absolut necesar să ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum şi să efectueze fiecare manevră numai după o temeinică asigurare.
        În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalţi şoferi reduce riscul producerii unor accidente cauzate de neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers. De aceea, poliţiştii rutieri recomandă caluminile de întâlnire ale autovehiculelor să fie aprinse ziua pe toate categoriile de drumuri, nu doar pe cele pe care există obligativitatea instituită prin lege.
        Atenţie deosebită  necesită şi sistemul de ventilaţie-dezaburire a parbrizului şi lunetei maşinii, care trebuie să funcţioneze impecabil, iar  pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule.
                                                                                                DRUM BUN!