Se AMÂNĂ! Concertul LARA FABIAN de la Craiova de pe 11 decembrie 2016 se amana pentru o data ulterioara!

Concertul LARA FABIAN de la CRAIOVse amâ din cauza unor defecțiuni tehnice.
Din motive independente de voința artistului, a organizatorilor, sau Sălii Polivalente Craiova, în urma unor defecțiuni tehnice de ultim moment, imposibil de remediat până duminică, 11 decembrie 2016, ziua în care
cântăreața LARA FABIAN ar fi trebuit să concerteze pe scena Sălii Polivalente din Craiova, organizatorii sunt puși în situația regretabilă de a amâna evenimentul planificat peste numai două zile. Aflați în imposibilitatea desfășurării producției artistice, agenția Premium Booking, transmite publicului spectator următorul mesaj:
”Cu regret, vă informăm că în această după-amiază au apărut dificultăți de ordin tehnic, ce nu pot fi îndreptate pentru buna desfășurare a concertului pe care artista LARA FABIAN, ar fi trebuit sa îl susțină duminică seara, la Sala
Polivalentă din Craiova. Deși, au fost făcute eforturi în încercarea de a soluționa actualele probleme, din păcate suntem nevoiți să amânăm evenimentul.
Noua da a concertului, precum și detaliile privind modalițile de recuperare contravalorii biletelor vor fi stabilite și comunicate tuturor spectatorilor, îperioada 16 20 decembrie 2016.
Precizăm că toate biletele și invitațiile achiziționate până la acest moment își vor păstra valabilitatea pentru noua dată a concertului.
Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0723. 653.028. Pe această cale, ne cerem scuze pentru disconfortul creat tuturor plătitorilor de bilete și îi asigurăm de cele mai bune intentii.”