Asculta Live
LIVE :
De Garda in FM

Primarul interimar al Craiovei, Mihail Genoiu, va fi candidatul PSD la alegerile locale partiale pentru fotoliul de edil!


Mihail Genoiu a participat miercuri, 26 aprilie 2017, alaturi de Radu Preda, Claudiu Manda si Olguta Vasilescu la o întâlnire cu presedintele PSD, Liviu Dragnea.

„Astazi ne-am întâlnit cu presedintele Liviu Dragnea.
Concluziile discutiei au fost ca echipa de parlamentari ramâne neschimbata pentru a continua implementarea programului de guvernare si proiectele de interes regional cum ar fi construirea drumului expres in regim de autostrada Craiova-Pitesti si a spitalului regional, iar Mihail Genoiu ramâne sa duca la îndeplinire proiectele asumate la nivelul administratiei locale craiovene.
Mihail Genoiu devine, astfel, candidatul PSD pentru functia de primar al municipiului Craiova, având ca obiectiv continuarea proiectelor validate de votul din iunie 2016, împreuna cu echipa de consilieri locali PSD. Mult succes Mihai!

Sunt sigur ca ai capacitatea si vointa de a îndeplini asteptarile craiovenilor!

Suntem alaturi de tine!” a declarat pe contul personal al retelei de socializare Facebook, presedintele  PSD Dolj Claudiu Manda.

Mihail Genoiu, în prezent primar interimar al municipiului Craiova, pentru moment nu este membru al partidului, fiind ales la scrutinul din iunie 2016, în consiliul local de pe listele aliantei PSD+UNPR.

 

Comentarii