PISTOL NELETAL ȘI ARTICOLE PIROTEHNICE DESCOPEITE DE POLIȚIȘTII DOLJENI

În aceată dimineață polițiștii Saerviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul colegilor din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, au efectuat o percheziţie în municipiul Craiova, la locuința unui bărbat bănuit de deținere ilegală a unor articole pirotehnice.

Astfel, la domiciliul lui P. PETRIŞOR, 50 de ani, din Craiova, oamenii legii au descoperit 7 baterii de artificii din categoria F2, pe care craioveanul le deținea ilegal, nefiind autorizat să desășoare operațiuni cu articole pirotehnice din această categorie.

Prin extinderea cercetărilor, polițiștii doljeni au stabilit faptul că  P. PETRIŞOR, în data de 07.11.2015, a cumpărat, fără drept,  din oraşul Vidin, Bulgaria articolele pirotehnice precum şi un pistol neletal din categoria celor supuse autorizării, calibrul 9 mm. Craioveanul le-a introdus în aceeaşi zi, fraudulos, în România, fără a le declara organelor vamale. Pistolul a fost descoperit de către oamenii legii în posesia lui M. MIŞU, 60 de ani, din Craiova care, de asemenea, îl deținea ilegal

Pistolul precum și articolele pirotehnice deținute ilegal au fost ridicate de polițiștii doljeni.