PE URMELE LUI HARAP ALB

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova răspunde invitației Teatrului Clasic “Ioan Slavici” – Trupa Marionete Arad și participă marți, 17 mai 2016, la Festivalul Internațional de Arta Animației „EuroMarionete”, ediția a 17 – a, cu spectacolul  Pe urmele lui Harap Alb.  

Expoziția vivantă, cu momente comice, este adaptare a poveştii lui Ion Creangă, în regia Rodicăi Prisăcaru, pe care o  regăsim și în distribuție alături de actorii: Alis Ianoş, Daniel Mirea, Iulia Cârstea, Emanuel Popescu, Mugur Prisăcaru, Ionica Dobrescu. Reprezentația pune în valoare scenografia spectacolului Harap Alb, creată de maestrul Eustaţiu Gregorian, ce a făcut parte din repertoriul Teatrului Colibri. Ilustraţia muzicală este realizată de Rodica Prisăcaru şi Mugur Prisăcaru.

Craiovenii s-au bucurat de acest spectacol la închiderea Stagiunii 65 a Teatrului Colibri, iar publicul arădean va merge Pe urmele lui Harap Alb în festivalul care în 2016 celebrează 65 de ani de la primul spectacol cu marionete în Arad.