Mark Stam si Alina Eremia lanseaza piesa “Doar noi”!

Colaborare neasteptata in muzica romanesca! Alina Eremia a lansat noul sau single, “Doar noi”, alaturi de Mark Stam, cantaret si compozitor de peste Prut. Compusa de Mark Stam, melodia va fi, cu siguranta hit-ul acestui an. Realizat intr-un cadru romantic, videcolipul piesei ne transpune intr-o poveste de dragoste nemarginita. Protagonistii, Alina Eremia si Mark Stam au filmat in frig timp de 26 de ore. Clipul, regizat de “Spoiala Brothers” spune o frumoasa poveste de amor. Alina Eremia si-a schimbat look-ul pentru a intra in pielea personajului, o tanara indragostita care lupta pentru partea de iubire ce i se cuvine.

 

Alina Eremia feat. Mark Stam – Doar noi (Official Video)

 

“Doar noi” este acea melodie pe care o poti asculta in orice stare. Indiferent daca esti suparat, trist, fericit, indragostit, versurile piesei te duc in directia in care vrei sa fii purtat. Un moment mai potrivit pentru lansare nu putea fi decat acum, in luna iubirii.  Ma bucur nespus ca pot sa cant aceasta piesa alaturi de Mark Stam, un artist incredibil de talentat.” declara Alina Eremia.Mark Stam a compus piesa avand pe cineva anume in gand si in suflet: “Piesa aceasta este o sesiune de terapie ce a avut loc in mine insami. Este istoria unei relatii care nu a avut loc, o iubire platonica. Sunt sigur ca multi dintre voi se vor regasi in ea.” Declara Mark Stam.

“Doar noi” este prima colaborare pe care Alina Eremia, artist Media Pro & Universal Music Romania, o are cu Mark Stam, artist Global Records.

 

Alina Eremia s-a facut cunoscuta publicului prin serialul “Pariu cu viata”, iar aventura ei in lumea muzicii a inceput impreuna cu Lala Band. In 2012 a lansat primul single din cariera solo, “With or without you”, urmat de piesa “Tu esti vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toata tara. De asemenea, piesele “Cum se face”, “Cand luminile se sting” si “Dulce Amar” s-au bucurat de un real succes.  In anul 2017, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu hit-ul “Poarta-ma”. Cel mai recent single, “Frezee”, colaborarea cu Monoir, a trecut granitele tarii, bucurandu-se de aprecierea turcilor, a grecilor si a bulgarilor.

Nascut in Republica Moldova, Mark Stam studiaza dansuri sportive de la varsta de 8 ani. La varsta de 13 ani a realizat ca ii place sa cante si s-a dedicat acestei aventuri. Este autodidact – a invatat tehnica vocala, chitara si pian de pe internet, lasandu-se purtat de pasiunea pe care o are pentru tot ceea ce inseamna muzica.

Piesa „Doar Noi” a fost compusa in mare parte de el insusi, ca un rezultat al lectiilor luate online. Textul a fost compus de catre Irina Kupko alaturi de Mark iar productia poarta semnatura lui Mark Stam si a cunoscutilor Marco & Seba.