PSD Dolj a depus lista de candidați la Consiliul Județean Dolj și la Primăria Craiova!

Pe 23 aprilie 2016, PSD Dolj a depus dosarele de candidatură pentru Consiliul Județean Dolj și dosarul de candidatură pentru funcția de primar al municipiului Craiova la alegerile ce vor avea loc pe 5 iunie 2016.

„Astăzi mi-am depus oficial candidatura pentru un nou mandat de primar al Craiovei, alături de colegii mei din PSD și UNPR care candidează la consiliul local municipal. Avem o listă de 40.000 de semnături de susținere adunate în ultima săptămână. Pentru lista de consilieri locali vreau să vă spun că nu s-au operat foarte multe schimbări, pentru că eu merg pe un principiu foarte simplu: echipa câștigătoare nu se schimbă. Sunt foarte mulțumită de consilierii noștri locali și vreau să le transmit craiovenilor care vor să mă voteze să-mi dea și consiliul local, pentru că este Parlamentul Craiovei și fără consiliul local nu aș fi putut face nimic din ceea ce am realizat și nu voi putea continua proiectele pe care le-am demarat deja”, a declaratLia Olguța Vasilescu.

Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj: „Organizația județeană Dolj a PSD a depus astăzi candidaturile pentru funcția de consilieri județeni. Este o funcție deosebit de importantă, Consiliul Județean este un fel de parlament al județului, este locul unde se iau cele mai importante decizii în ceea ce privește dezvoltarea județului, investițiile în diferite colțuri ale județului Dolj și ne face o deosebită plăcere să vă propunem din nou un grup de consilieri care cu siguranță vor face ca pentru mandatul următor să crească și mai mult valoarea acestor oameni din acest județ și să crească, dacă vreți, investițiile pentru această zonă, de altfel săracă a României. Ne propunem ca și pentru mandatul următor să atragem fonduri europene și, așa cum s-a întâmplat în mandatul pe care îl încheiem acum, care din punctul meu de vedere a fost cel mai bun mandat al Consiliului Județean, însumând tot ce s-a întâmplat până acum. Un lucru absolut special care s-a produs a fost această conlucrare și această legătură pe care am avut-o cu Primăria Craiova, cu doamna primar, cu Consiliul Local, adică s-au rezolvat câteva dintre problemele mari ale județului pe care altfel nu aveam cum să le rezolvăm. Apelul nostru către cei care ne cunosc este acela de a-i ruga să ne dea votul, pentru că numai cu o majoritate în Consiliul Județean vom putea să continuăm proiectele pe care le avem și altele care urmează să vină”.

Lista candidatilor pentru consiliul judetean:

1.Elena – Lavinia Craioveanu

2. Ion Prioteasa

3. Alina –  Elena Tănăsescu

4. Florinel Stancu

5. Alexandra Presură

6. Mihail Adrian Neațu Breciugă

7. Oana Claudia Bică

8. Dorin Cosmin Vasile

9. Emilia Șerban

10. Fănel Văduva

11. Laurențiu Grigore Vieru

12. MIhaela Popescu

13. Dumitru Cosmin Durle

14. Carmen Alina Velișcu

15. Marius Cosmin Pantilimon

16. Clara Voicu

17. Marian Viorel Marin

18. Cristina Maria Ciocoiu

19. Teodor Alin Nicola

20. Lucian Cristian Scărlătescu

21. Rodica Niță

22. Sabina Calotă

23. Constantin Ovidiu MAteiță

24. Alexandru Opran

25. Daniel Călărașu

26. Eugen Gioancă

27. Olimpia Neagoe

28. Constanța Coca Tanciu

29. Gabriela Anca Panait

30. Marian Ovidiu Roșca

31. Mirela Rodica Teodorescu

32. Adrian Ștefan

33. Dumitru Luca

34. Daniel Naicu

35. Marian Nisipeanu

36. Codruț IUlian Salan

37. Emil IOnuț Staicu

38. George Mădălin Bondoc

39. Raluca Georgiana Vasiles

40. Ionuț Iulian Lungu

41. Ștefan Iulian Niculescu

42. Dumitru Aldea

43. Lucrețiu Radu

44. Sorin Costinel POpescu

45. Iulia Marinela Chiurtu