Lia Olguța Vasilescu conduce detașat cu 66 la sută

Rezultatele parțiale ale centralizării paralele a numărului de voturi, derulate de PSD, arată că social-democrații conduc detașat, atât la nivelul municipiului Craiova, cât și al Consiliului Județean, a anunțat președintele executiv al PSD Dolj, deputatul Ion Călin.

„La Consiliul Județean Dolj, am centralizat datele pentru 107 secții de votare din totalul de 529, iar PSD înregistrează un rezultat favorabil, cu aproape 60 la sută din totalul voturilor exprimate. Este un volum destul de mare de muncă, dar continuăm să centralizăm toate datele“, a declarat președintele executiv al PSD Dolj, deputatul Ion Călin.

La rândul său, primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a evidențiat faptul că social-democrații vor deține majoritatea în Consiliul Local Municipal și în Consiliul Județean fără a fi nevoiți să apeleze la negocieri cu alte formațiuni politice, potrivit http://www.psddolj.ro/.

„Nu avem nicio surpriză, nici în ceea ce privește Craiova, nici la Consiliul Județean, pentru că știam că vom obține majoritatea – în alianță cu UNPR la Consiliul Local Municipal, respectiv singuri la CJ Dolj. În definitiv, acesta este aspectul cel mai important: că nu suntem obligați să formăm majoritatea cu alte partide. Până în prezent, rezultatul este foarte bun“, a declarat primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu.olguta