La aniversarea a 14 ani de cariera, Randi lanseaza #FanaMea!

#FanaMea este cea de-a noua piesa din cariera solo a lui Randi ?i încununeaza 14 ani de cariera muzicala. Artistul a atins culmile celebritatii cu trupa Morandi, proiect lansat în 2004, si este unul dintre cei mai longevivi cântareti de pe piata muzicala româneasca. La 10 ani de la lansarea trupei care l-a propulsat pe scena muzicala, Randi s-a lansat solo. În 2014 artistul a lansat primul single în limba româna: Prietena ta, piesa care a devenit rapid No. 1 în majoritatea topurilor muzicale, iar de atunci a continuat sa lanseze hit dupa hit. Piesele sale cumuleaza aproape 200.000.000 de vizualizari pe YouTube si se afla constant în fruntea topurilor muzicale din România.
Acum, Randi lanseaza #Fana mea, o noua piesa despre care spune:
Fana mea vorbeste despre o iubire pierduta si promisiuni nerespectate. Ea îi
iubea notele, nu sufletul, voia muzica lui, nu inima, iar atunci când notele nu au mai sunat ca la începuþ a plecat. To?i ne dorim alaturi pe cineva care sa ne iubeasca neconditionat ?i la bine ?i la rau, iar #FanaMea vorbe?te despre asta.

Videoclipul piesei este regizat de Roman Burlaca si a fost filmat la Chisinau. Cu ocazia acestei filmari, Randi a gasit #OchiiAiaVerzi despre care tot cânta cu un an în urma. „Posesoarea” ochilor verzi este Dorina, protagonista clipului #FanaMea.

Asculta noul single aici: #Fana Mea

RANDI online

https://www.facebook.com/Randimusic/

https://www.instagram.com/randi_tefas/

Famous Production online

https://www.youtube.com/user/famousproductioncom

 

https://www.facebook.com/famousproductioncom/

https://www.instagram.com/famous_production/