“Învățăm la bibliotecă”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” dă startul înscrierilor în cadrul proiectului „Învățăm la bibliotecă”. Asemeni programelor „Cărticica pentru prichindei și copii mai măricei”, respectiv „Biblioteca din Vacanță”, proiecte cu multiple ediții desfășurate până în prezent, „Învățăm la bibliotecă” reunește o gamă variată de cursuri și activități educative dedicate elevilor din ciclurile primar și gimnazial.

În cadrul proiectului, bibliotecarii vor desfășura cursuri și ateliere de limba engleză și limba spaniolă, creative writing, respectiv geografie și istorie. Lista activităților și serviciilor viitoare rămâne deschisă, motiv pentru care toți cei interesați de implementarea unui atelier educativ în cadrul proiectului sunt invitați la bibliotecă, la secția Depozit General și Săli de lectură, în vederea realizării unui acord-parteneriat.

Indiferent de conținut, cursurile se adresează următoarelor grupe de vârstă: ciclul primar, clasele I-IV și ciclul gimnazial, clasele V-VIII. În cadrul activităților din proiect, accentul va cădea pe interactivitate, educație non-formală, exprimare și creativitate.

Întâlnirile vor începe în luna februarie, iar la sfârșitul perioadei de instruire copiii vor primi certificate de participare. Pentru început, sunt așteptate înscrieri exclusiv pentru cursurile de limba engleză și limba spaniolă.