INNA lansează single-ul “Ruleta”, în colaborare cu Erik!

După succesul  piesei “Gimme Gimme”, INNA revine cu un nou single care se numește “Ruleta”, colaborare cu Erik. Piesa a fost compusă de INNA, Erik, Breyan Isaac și Marius Dia și produsă de Marco & Seba și David Ciente, aceeași echipă care a lucrat și la single-ul anterior al artistei.

Videoclipul pentru “Ruleta” a fost filmat în România, în regia lui Barna Nemethi, cu care INNA a mai colaborat în trecut pentru “Good Time” feat. Pitbull, “In Your Eyes” feat. Yandel și “Yalla”, iar DoP este Marius Apopei.

De imaginea INNEI, s-au ocupat Adonis Enache (hair), Make-up and Beauty Studio (make-up), RDStyling ținute.

“Mă regăsesc foarte mult în această piesă, este foarte energică, e pozitivă și sper să vă facă vara frumoasă. Îmi place din ce în ce mai mult să petrec timp în studio să compun și fac echipă bună cu David Ciente, Marco & Seba”, a declarat INNA.

“Sunt foarte entuziasmat de aceasta colaborare si sunt mandru ca am putut sa o fac cu un artist atat de renumit si iubit de public cum este INNA. Multumesc tuturor celor implicati in acest proiect superb. Va fi o experienta de neuitat. #WeGlobal, a spus Erik.

Muzica si Orchestratie: Barac Sebastian Alexandru, Botezan Marcel, Ciente David
Versuri: INNA, Tchatchoua Frank-Erik, Dia Marius Cristinel, Breyan Isaac

Director: Barna Nemethi
DoP: Marius Apopei

“Gimme Gimme”, single-ul lansat de INNA anul acesta, are peste 56 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar artista a susținut un turneu de promo in Chile, Mexic, Spania, Olanda, Turcia.

De curând, celebrul blogger și om de televiziune Perez Hilton a scris un articol pe perezhilton.com despre piesa “Gimme Gimme”:

INNA pregătește un EP în engleză și spaniolă pe care îl va lansa în perioada următoare, cu piese compuse de artistă precum “Me Gusta”.

https://youtu.be/ax9ge-ymWIQ