INNA lanseaza piesa “Me Gusta”, compusa integral de artista!

INNA lanseaza „Me Gusta”, piesa compusa integral de artista în limba spaniola si produsa de David Ciente, producatorul unor hituri precum „Gimme Gimme”, „Ruleta” sau „Dale Papi” – Lariss.

Videoclipul a fost filmat în Bucuresti si în Barcelona, în regia lui Barna Nemethi, cu care artista a mai lucrat pâna acum pentru „Yalla”, „Ruleta”, „Good Time”, DoP Marius Apopei („Ruleta”) si John Perez, director de imagine care a lucrat cu Rihanna, Beyonce, Alicia Keys Jay-Z, Lady Gaga. De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling (sinute), Anca Buldur (make-up) si Adonis Enache (hair).

INNA este una dintre artistele care contribuie la compunerea pieselor, scriind unele dintre cele mai populare hituri ale sale, precum „Diggy Down”, „Yalla” , „Bop Bop”, „Ruleta” si „Caliente”. „Me Gusta” este prima piesa de pe albumul în limba spaniola pe care INNA îl va lansa anul acesta.

„Sunt bucuroasa ca am lansat „Me Gusta”, o piesa foarte asteptata de fanii mei pe care am compus-o si am facut o super echipa cu David Ciente. Sper sa va placa si sa va faca sa dansasi”, a spus INNA.

INNA a lansat la finalul anului trecut albumul „Nirvana” pe care este inclus single-ul cu acelasi nume, dar si „Ruleta”, „Gimme Gimme”, „Nota de plata” cu The Motanº precum si piese noi: „Don’t Mind”, „Dream About the Ocean” sau „My Dreams”.

Cele mai cunoscute piese ale INNEI au devenit hituri în întreaga lume „Hot”, „Sun Is Up”, „Cola Song”, „In Your Eyes”, „More than Friends”, „Diggy Down”, iar colaborarile cu artisti de top din industria muzicala internasionala precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel au confirmat pozisia de artist de succes.

INNA a sussinut aproape 800 de concerte în întreaga lume, pe scene din Japonia, Mexic, Chile, Statele Unite ale Americii, Europa, Turcia.
În luna martie, INNA va cânta în Mexic ca special guest în show-ul celor de la Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii numarul 1 în lume în 2015 si numarul 2 în 2014, 2016 si 2017. În România, INNA a avut colaborari de succes cu Carla’s Dreams pentru „P.O.H.U.I”, „Tu si Eu” cu Carla’s Dreamº „Striga” cu Puya”, „Mai Stai” cu 3 Sud Est „Fie ce-o fi” cu Dara, Antonia.

INNA are peste 3 milioane de abonati pe propriul ei canal de YouTube, devansând artisti precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora. De asemenea, INNA este pe locul 75 în lume, cu peste 3 miliarde de vizualizari pe YouTube, devansând nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye Wesþ Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

INNA este antrenor la Vocea României Junior de la PROTV, alaturi de Andra si Marius Moga.