Gia Sistem IT Center deschide in Craiova un modern magazin de calculatoare si debuteaza cu o campanie de 10% reduceri adresata studentilor si elevilor.

Gia Sistem, firma ce a debutat  in urma cu 14 ani in Slatina isi extinde activitatea in Craiova incepand cu data de 1 septembrie 2017.

Sediul unde sunteti asteptati sa vizitati Gia Sistem IT Center in Craiova, se gaseste pe Str A I Cuza nr 52 bl 14A parter vis a vis de McDonald’s,

La deschiderea modernului magazin, ce a avut loc pe 31 august 2017 ora 13.00, a participat si primarul Craiovei, d-nul Mihail Genoiu, care a urat success noilor investitori si a promis sprijin in tot ceea ce tine de primarie astfel incat craiovenii sa poata beneficia de un loc in care sa fie bineveniti, informati si sa isi poata achizitiona tehnica de calcul la cel mai bun raport pret calitate de pe piata.

Radio Horion a fost prezent la aceasta deschidere si astfel a putut obtine cateva informatii importante despre ceea ce vrea sa implementeze Gia Sistem IT Center in Craiova chiar de la marketing managerul societatii, d-na Liana Leulescu(foto), care a intrat in legatura directa cu ascultatorii radio Horion.

De la d-na manager marketing Liana Leulescu  am aflat ca activitatea modernului magazin v-a debuta cu o campanie de reduceri de 10% intitulata „Back to School” ce se adreseaza elevilor si studentilor.

Programul de lucru al magazinului Gia Sistem IT Center in Craiova este: luni-vineri 9-18, sâmbătă 9-13, duminica închis.

La evenimentul de deschidere au participat, pe langa primarul Craiovei, d-nul Mihail Genoiu si colaboratori mai vechi ai Gia Sistem, personalitati ale Craiovei dar si o mare parte a presei din orasul nostru.

Gia Sistem IT Center va asteapta intr-o locatie moderna cu laptopuri si desktopuri  noi si refurbished, componente de calculator, imprimante, videoproiectoare sau monitoare, asigura garatie de pana la 24 de luni pentru toate produsele iar service-ul asigurat de catre magazine este prompt si de calitate.

Uram si noi, radio Horion Craiova, actionarilor Gia Sistem succes in aceasta activitate ce i-au deschis portile pe 31 august 2017 si formarea rapida a unei clientele de calitate, multumita si care sa revina ori de cate ori are nevoie de servicii si produse IT.