Geørge lanseaza single-ul „Iubirea noastra frige”!

Chiar daca afara sunt temperaturi cu minus in termometru, iubirea incalzeste orice suflet si transforma orice persoana. „Iubirea noastra frige” este cel mai recent single lansat de catre Geørge, declaratia de dragoste perfecta pentru a combate frigul.

Piesa este compusa de catre Geørge, Marius Dia si Theea Miculescu si produsa in studiourile Panda Music.

„Iubirea noastra frige’ este prima melodie pe care o lansez singur. Este o melodie pe care am facut-o impreuna cu echipa Panda Music, studioul pe care l-am lansat anul trecut, si a fost compusa si inregistrata intr-o singura zi, pe 1 Decembrie anul acesta. Totul a mers foarte rapid si sunt fericit ca in doar 4 zile o si lansez. Asa ca melodia ‘Iubirea noastra frig'”, chiar frige de nou nouta ce e”, declara Geørge.

Tot in studiourile Panda Music, George a compus anul acesta numeroase piese, cum ar fi „Rain in July” (Andreea Banica), „Detector de minciuni (feat Amna), „Ma minti pe fata” (Florin Raduta), „Parfum de jar” (Miss Mary & Glance), „Perna mea” (Elena Gheorghe) etc.

Cu un background remarcabil in showbiz, GEØRGE este un artist complex, cu numeroase proiecte atat in domeniul muzical, cat si in teatru si televiziune. Pe langa rolurile importante jucate pe scena Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, GEØRGE a prezentat emisiuni TV de top si este marele castigator al show-ului “Te cunosc de undeva” (Editia 2011/2012, sezonul al doilea), unde a realizat transformari spectaculoase ale unor artisti de referinta de pe scena muzicala internationala, precum Andrea Bocelli, Beyonce, Elvis Presley si Michael Jackson.

In ceea ce priveste partea muzicala, GEØRGE a lansat numeroase single-uri, dintre care amintim “Nu ne potrivim” (feat CRBL), “Geamantan” (feat Pavel Stratan) sau“Nimeni nu-i perfect” (feat Jo).

Iubirea nostra frige, muzica: GEØRGE, Marius Dia, Erik / Text: GEØRGE, Marius Dia, Theea Minculescu.  / Produsa de: Marius Dia, Idu Andrei, Mihai Spectru.

Link YouTube: https://youtu.be/3MMoL1IZIHA