Dony a lansat videoclipul noului single, “Motive”, un feat. cu Royal GNRL!

Cu siguranta vi-l amintiti pe Dony, Cornel Constantin Donici, nascut in 1981 in Brasov, artistul care merge pas in pas cu muzica din 2003, de cand facea parte din trupa Refflex, admirat si iubit de adolescente. Impreuna cu producatorul muzical Laurentiu Duta (3 Sud-Est), trupa s-a bucurat de succes atat in Romania cat si peste hotare.
In 2008, odata cu lansarea single-ul “Sexy Thing”, Dony si David Deejay cuceresc scena de muzica dance-house din Romania, dar si din Europa centrala, cu un nou stil muzical si un nou album ce poarta denumirea Popcorn. “Nasty Dream”, “So Bizzare” si “Temptation” sunt cateva din piesele care au devenit senzatii muzicale si i-au adus recunoasterea si aprecierea fanilor.
Mai tarziu, Dony a colaborat cu Andreea Banica, Elena Gheorghe, Adena si Alex Mica, fiecare piesa devenind un nou hit.
Acum a venit momentul unui nou single, “Motive”, piesa pentru care indragiitul Dony a colaborat cu Royal GNRL. Prin intermediul acestei melodii, cei doi vor sa ne reaminteasca de ce iubim viata si de ce sa nu ne lasam batuti.
“Piesa  este insiprata din intamplarile de zi cu zi, are un mesaj pozitiv care ne indeamna pe toti sa fim mai uniti si mai visatori, mai increzatori in propriile forte. Este un indemn la sinceritate si incredere in sine. Important este sa zambim si sa mergem mai departe, indiferent de ce ne rezerva viata. Chiar daca uneori nu este totul roz, speranta ne face sa mergem inainte alaturi de prietenii adevarati si de persoanele iubite!”, spune Dony.
Royal General a crescut pe ritm de hip-hop si excela in freestyle pe cand altii recitau doar poezii. Acesta este un antreprenor si un sustinator al culturii Hip Hop din Romania, aflandu-se in spatele unor proiecte importante precum UZR.RO, Ultimatum Pentru Arta, Unic Production si alte evenimente urbane importante.
De-a lungul timpului, a colaborat cu nume importante din Hip Hop precum Doc, Shayan si Hoodie, printre altii.
“Mi-a placut ideea piesei inca de la primul play al instrumentalului. Diferenta intre acesta si alte 999 de beaturi pe care le-am ascultat a fost faptul ca transmite. Am incercat sa transmit cat mai multa emotie si sentimente. Traim in niste timpuri in care acest factor devine tot mai rar, iar noi, precum si cei din jurul nostru, avem nevoie sa ne hranim cu asta. “, a declarat Royal.
Vocea suava a lui Dony imbinata cu accentual de hip hop adus de Royal General, alaturi de mesajul deosebit al piesei te fac sa o pui pe repeat inca de la prima auditie.