De zilele Craiovei, craiovenii sunt invitati la teatru, atat in sala cat si in aer liber!

Craiovenii sunt invitatii Teatrului National „Marin Sorescu” în cadrul Zilelor Muncipiului Craiova. Între 25-29 mai 2016 sunteti asteptati în sãlile de spectacol, dar si la reprezentatii în aer liber.
Starea de spectacol începe chiar de miercuri, 25 mai, cu o comedie neagrã în care personajele rateazã în mod ridicol tot mai putin dezastrul personal: SPARGEREA, de Rãzvan Petrescu, în regia lui Dragos Alexandru Musoiu, programat în sala I.D. Sîrbu de la ora 17:00.
Copiii au sala Amza Pellea doar pentru ei, joi, 26 mai, de la ora 11:00, când se joacã FATA MOSULUI SI FATA MOASEI, dupã Ion Creangã, regia Raluca Pãun, iar pe searã, de la ora 21:00, ne întâlnim pe esplanada teatrului, în Piata W. Shakespeare, sã vedem OCCIDENT EXPRESs de Matei Visniec – o comedie amarã în regia lui Alexandru Boureanu.
Vineri, 27 mai, continuãm cu umor în stare purã. De la 19:00, la sala Amza PELLEA începe DIMINEATA DE DUPÃ, de Peter Quilter, regia Mircea Cornisteanu.
Sâmbãtã, 28 mai, la sala Amza Pellea, are loc un spectacol de exceptie interpretat de Florina Cercel si Cerasela Iosifescu- NOAPTE BUNÃ, MAMÃ!, de Marsha Norman, în regia Mircea Cornisteanu, iar duminicã, 29 mai, vã asteptãm sã luati parte la ÎNTÂLNIRILE SPECTACTOR. De la ora 11:00, la Sala I. D. Sîrbu, prof. univ dr. Ioan-Aurel Pop, membru al Academiei Române, Rector al Universitãtii „Babes Bolyai”, va sustine conferinta MOSTENIREA LUI MIHAI VITEAZUL ÎN TRANSILVANIA.
Ioan-Aurel Pop este unul dintre cei mai reputati istorici români contemporani, specialist în istoria nationalitãtilor, istoria Transilvaniei, istoria medievalã a României.

Intrarea la evenimente se va face pe bazã de invitatie, în limita locurilor disponibile.
Invitatiile sunt disponibile la Agentia teatralã, telefon: 0251.413.677.