De sambata, 25 noiembrie, Craiova intra în atmosfera Sarbatorilor de iarna!

Craiova intra în atmosfera Sarbatorilor de iarna. De sambata, 25 noiembrie 2017, craiovenii se pot bucura de evenimentele pregatite de Primaria Craiova pentru Gala Sarbatorilor de Iarna 2017: spectacole, expozitii cu vânzare de produse specifice Craciunului, patinoar si Oraselul Copiilor, din dorinta ca locuitorii Craiovei sa petreaca împreuna cele mai frumoase sarbatori de peste an.

Actiunile pregatite de autoritatile locale craiovenilor vor avea loc, în acest an, atât în Piata Mihai Viteazu, unde sunt amplasate Târgul de Craciun, patinoarul si scena, cât si pe esplanada Teatrului National Marin Sorescu, unde va fi montat Oraselul Copiilor.

Pentru prima oara, Târgul de Craciun din Craiova îsi deschide portile mai devreme, pe 25 noiembrie 2017, într-o noua locatie: Piata Mihai Viteazu. Pâna pe 07 ianuarie, Primaria Craiova, Consiliul Local si partenerii invita craiovenii sa traiasca împreuna spiritul Sarbatorilor de Iarna cu spectacole, colinde, patinoar, expozitie cu vânzare de diverse produse (gastronomice, traditionale, artizanale, ornamente de Craciun etc.) si alte surprize, la Târgul de Craciun Craiova 2017.

Spectacolul de inaugurare al Galei Sarbatorilor de Iarna 2017 si aprinderea oficiala a luminitelor de Craciun sunt programate sambata, 25 noiembrie, în Piata Mihai Viteazu, începând cu ora 18.00, când artistii CASUAL BAND, RAOUL, DINU IANCU SALAJANU si CORINA CHIRIAC vor încalzi atmosfera si vor da startul sezonului alb.

Concertele si spectacolele initiate de Primaria Craiova, cu sprijinul partenerilor, vor continua în Piata Mihai Viteazu, în zilele de 02, 08, 09, 15, 16 si 21 decembrie 2017, între orele 18.00 – 20.00. Pe scena special amenajata, craiovenii vor avea ocazia sa-i admire pe copiii si artistii de la Palatul Copiilor din Craiova, de la Opera Româna Craiova, Ansamblul Folcloric Maria Tanase, Casa de Cultura a Studentilor, Filarmonica Oltenia Craiova, Liceul de Arta Marin Sorescu, Seminarul Teologic, Colegiul National Carol I, Casa de Cultura Traian Demetrescu, dar si pe Rafaela, pe folkistii din Generatia Folk (coordonati de Madalina Amon) sau pe tinerii solisti de la Scoala de Muzica Dan Sincai.

Vineri, 01 decembrie 2017, scena din Piata Mihai Viteazu este rezervata artistilor invitati în cadrul Festivalului International Adrian Paunescu.
Mai multe detalii, programul Târgului de Craciun si al spectacolelor din luna decembrie 2017 vor fi actualizate pe site-ul www.primariacraiova.ro.