De-a capra cu trei iezi și Alis în lumea păpușilor, în weekend la Colibri

Sâmbătă, 14 octombrie 2017, ora 18:00 este a spectacolului De-a capra cu trei iezi, adaptare după Ion Creangă, scenariul şi regia Iulia Cârstea, muzica Alexandru Iosub, cu: Oana Stancu, Rodica Prisăcaru, Alis Ianoș, Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu. Reprezentația pune în valoare și elemente de decor, recuzită din producții ce au îmbogățit de-a lungul timpului repertoriul Teatrului Colibri Craiova.

 

Duminică, 15 octombrie 2017, la ora 11:00 pornim într-o călătorie cu totul specială grație spectacolului Alis în lumea păpuşilor, în regia Iuliei Cârstea, care semnează și scenariul și pe care o regăsim în distribuție alături de actorii: Alis Ianoş, Oana Stancu, Daniel Mirea, Emanuel Popescu. Scenografia este o creaţie a maestrului Eustaţiu Gregorian, muzica îi aparţine lui Alexandru Iosub, iar coregrafia a fost realizată de Anca Tudor.

 

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Să nu lăsăm păpușile să aștepte și din respect pentru copiii noștri să învățăm să fim punctuali! Așadar, după ora de începere a spectacolului, în sală nu vom mai putea intra.

Vă așteptăm cu drag!