Asculta Live
LIVE :
Folclor la Horion

Dan Bittman petrece cu mii de oameni de ziua lui de naștere!


© FOTO: Petru Ivu

După succesul obținut în urma spectacolului de acum câteva zile de la Sala Palatului din București, trupa Holograf duce concertul  „Vedere de la Costinești” în alte 4 orașe ale țării.

Astfel, în data de 29 martie, cei 5 muzicieni vor urca pe scena Sălii Poliovalente din Craiova începând cu ora 20. Timp de mai bine de două ore vom parcurge traseul a peste 39 de ani de carieră, ce includ hituri din toate perioadele muzicii Holograf. Nu vor lipsi piesele cele mai iubite de fani precum „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ți-am dat un inel”, „N-am știut”, „Dincolo de nori” sau „Banii vorbesc”. De asemenea în premieră pentru publicul craiovean, trupa Holograf va cânta noul single, „Dă-mi iubirea ta”, lansat în urmă cu doar o săptămână (https://www.youtube.com/watch?v=BDi5X-mkRNg).

Spectacolul de la Craiova este al 3-lea din cadrul turneului național „Vedere de la Costinești”, după cel de la București (20 martie) și Constanța (26 martie).

Oltenii au privilegiul de a se bucura de prezența trupei Holograf la Craiova, chiar de ziua lui Dan Bittman, evenimentul anunțându-se astfel nu un simplu concert ci și un motiv de sărbatoare.

Photo credit: Petru Ivu

Comentarii