Dan Bittman petrece cu mii de oameni de ziua lui de naștere!

După succesul obținut în urma spectacolului de acum câteva zile de la Sala Palatului din București, trupa Holograf duce concertul  „Vedere de la Costinești” în alte 4 orașe ale țării.

Astfel, în data de 29 martie, cei 5 muzicieni vor urca pe scena Sălii Poliovalente din Craiova începând cu ora 20. Timp de mai bine de două ore vom parcurge traseul a peste 39 de ani de carieră, ce includ hituri din toate perioadele muzicii Holograf. Nu vor lipsi piesele cele mai iubite de fani precum „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ți-am dat un inel”, „N-am știut”, „Dincolo de nori” sau „Banii vorbesc”. De asemenea în premieră pentru publicul craiovean, trupa Holograf va cânta noul single, „Dă-mi iubirea ta”, lansat în urmă cu doar o săptămână (https://www.youtube.com/watch?v=BDi5X-mkRNg).

Spectacolul de la Craiova este al 3-lea din cadrul turneului național „Vedere de la Costinești”, după cel de la București (20 martie) și Constanța (26 martie).

Oltenii au privilegiul de a se bucura de prezența trupei Holograf la Craiova, chiar de ziua lui Dan Bittman, evenimentul anunțându-se astfel nu un simplu concert ci și un motiv de sărbatoare.

Photo credit: Petru Ivu