Asculta Live
LIVE :
De Garda in FM

Cupa Hagi Danone ajunge la Craiova in week-end-ul 20-21 mai!


Cupa Hagi Danone, cea mai importanta competitie de fotbal pentru copiii din Romania, ajunge la Craiova in week-end-ul 20-21 mai. Pe terenurile Centrului Turistic pentru Agrement si Sport Dolj, cei mai talentati pusti ai Olteniei vor juca pentru un loc la Turneul Final de la Academia Hagi (1-4 iunie), de unde pot ajunge la “Mondialul pustilor” – Danone Nations Cup (New York, 22-24 septembrie).

 

Pentru prima data, o etapa din Cupa Hagi Danone va avea si un mini-turneu dedicat fetelor. Sambata dimineata, 4 scoli vor juca pentru titlul de cea mai buna echipa de fete din Oltenia.

La finala de duminica (ora 11:30), vor lua parte foste glorii ale fotbalului din Oltenia, care ii vor premia pe micii campioni si vor oferi declaratii ziaristilor prezenti (numele invitatilor vor fi comunicate prin e-mail, pana sambata).

Turneul din acest an are 6 faze zonale, la care participa echipele scolare. Campioana fiecarei zone se va califica la Turneul Final, acolo unde celor 6 campioane din tara li se vor adauga 6 cluburi de fotbal: FC Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, CSU Craiova, Luceafarul Cluj-Napoca, Kinder Sangeorgiu de Mures si gazda Academia Hagi.

Castigatoarea Turneului Final al Cupei Hagi Danone va reprezenta Romania la Danone Nations Cup, in New York. Intre 22 si 24 septembrie, 32 de mici nationale se vor lupta pentru trofeul suprem sub privirile lui Zinedine Zidane, ambasadorul global al competitiei.

* Programul meciurilor din a sasea etapa zonala a Cupei Hagi Danone (20-21 mai, Centrul Turistic pentru Agrement si Sport Dolj):

Sambata:

– “16”-imi si optimi (de la 9:00 la 13:30)

Duminica:

– sferturi (9:00), semifinale (10:15) + finala (11:30)

*  Programul meciurilor de fete:

Sambata: semifinale (ora 9:50) / finala mica si finala mare (ora 10:50)

Etapa din Craiova este a sasea faza regionala din 2017, dupa cele disputate la Cluj-Napoca (25-26 martie), Pitesti (1-2 aprilie, Timisoara (8-9 aprilie), Baia Mare (6-7 mai) si Bucuresti (12-14 mai), castigate de Liceul de Informatica “Tiberiu Popovici” din Cluj-Napoca, Scoala Nr. 11 “Mihai Eminescu” din Pitesti, Scoala Nr. 7 “Sfanta Maria” din Timisoara, Scoala “George Cosbuc” din Sighetul Marmatiei si Scoala Gimnaziala Nr. 309 din Bucuresti.

Comentarii