Comunicat liste electorale ALDE

ALDE DOLJ: O ECHIPA CARE MERITA INCREDEREA DOLJENILOR

Ion Cupa, presedinte ALDE DOLJ: ”Obiectivul nostru este sa reprezentam alegatorii doljeni atat in Camera Deputatilor cat si in Senatul Romaniei ”

 

Am stabilit in cadrul conducerii democratice a organizatiei lista candidatilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Apreciem ca este o echipa buna, care merita increderea doljenilor. Fiecare dintre candidatii ALDE Dolj are o experienta profesionala puternica si ar fi utili in comisiile de specialitate ale parlamentului Romaniei.

La SENAT lista ALDE Dolj este compusa din:

 

 1. CORNELIU DIŢESCU

            

Este Vicepreşedinte ALDE Dolj, doctor în economie şi cercetător ştiinţific în cadrul Institutului de Politici Publice, Administraţie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Constantin Brâncuşi .

 

 1. IONEL PANA

 

Preşedinte al Oficiului Patronal Judeţean Dolj, consilier judeţean în perioada 2004-2012, consilier municipal. De profesie inginer, fost director programe CN Transelectrica si director tehnic S.T. Craiova.

 

 

 

 1. FIRMILIAN CALOTA

 

Ocupa functia de Primvicepresedinte al organizatiei municipal ALDE Craiova si membru in Biroul Executive Judetean Dolj. A absolvit Facultatea de Medicina si este profesor univeristar doctor la UMF Craiova.

 

 

 1. VICTOR CRISTINEL GOGONEA

 

Absolvent al Academiei Tehnice Militare, Facultatea de Eletrotehnica, a desfasurat activitati in MAPN pe functii tehnice si in domeniul informatiilor militare. Este viceprimar al comunei Cosoveni Judetul Dolj.

 

 LA CAMERA DEPUTATILOR, lista ALDE DOLJ este compusa din:

 

 1. ION CUPĂ

 

Deputat în Parlamentul României, preşedinte ALDE Dolj, membru în Comisia de Buget Finanţe, director executiv DGFP Gorj si DGFP Mehedinti.

 

 1. ROMULUS LUNGU

Prorector al Universităţii din Craiova, doctor inginer în domeniul “Ingineriei Aerospaţiale”, profesor universitar

 

 1. STANCULESCU ANISOARA

A absolvit Facultatea de Electrotehnica din Craiova, a activat ca inginer, profesor de discipline tehnice si expert ANRE.

Lucreaza ca expert la Agentia Domeniile Statului, filiala teritoriala Dolj.

Este presedinte al Organizatiei de Femei Liberale si Democrate ALDE din judetul Dolj.

 

 

 1. GHEORGHE PERISOREANU

A absolvit Scoala Militara de Ofiteri activi MAI si Facultatea de Drept Nicolae Titulescu din Craiova. A fost ofiter de politie economica, primadjunct la Politia de frontiera Dolj si in ultimii noua ani a activat in SPP ca sef de zona. Ocupa functia de vicepresedinte in Biroul executive ALDE Dolj.

 

 1. CRISTIAN TUTA

A absolvit facultatea de Geografie-Engleza din cadrul Universitatii din    Craiova, este om de afaceri si in prezent ocupa functia de vicepresedinte in biroul executive judetean ALDE si functia de primar al comunei Bucovat, Dolj.

 

 1. FLORIAN POPA

A absolvit Facultatea de Silvicultura si ocupa functia de director tehnic la ROMSILVA. Ocupa functia de membru in Biroul Executive Judetean ALDE Dolj.

 1. SORIN VILCU

A absolvit Facultatea de Stiinte Politice, este antreprenor si ocupa functia de vicepresedinte in Biroul Executive Municipal ALDE Craiova si functia de membru in Biroul Executive Judetean ALDE Dolj

 1. DUMITRU MANESCU

Este inginer si administratorul tipografiei Reprograph Craiova.

Este consilier local si presedintele organizatiei municipal ALDE Craiova.

 

 1. LEONTIN AFRENIE

A absolvit Facultatea de Silvicultura din Suceava. Este viceprimarul localitatii Calafat, Dolj si vicepresedinte al Biroului Executiv  Judetean ALDE Dolj.

 

 1. VALENTINA VIOLETA DRAGA Psiholog si sociolog, profesor consilier scolar la CJRAE DOLJ, vicepresedinte Tineretul ALDE Dolj.