Castigatorii lunii la tombola campaniei „Castiga cu ANI!” la Ani Auto Sport!

Astazi, 24 octombrie 2016, de la ora 11.00 la sediul noului magazin Ani Auto Sport de pe b-dul Gheorghe Chitu nr. 84, zona Piata Chiriac, a avut loc extragerea lunara a tombolei campaniei „Castiga cu ANI”, campanie derulata impreuna cu producatorul si distribuitorul national de acumulatori auto Rombat.

S-au desemnat si primii doi castigatori: Viorel Morarasu – o geanta Rombat si Eugen Sarar un troller personalizat.

Extragerea lunii octombrie a fost transmisa in direct la radio Horion Craiova.

Campania „Castiga cu ANI” a inceput pe 1 octombrie 2016 ora 00.00.00 (ora Romaniei) si se va incheia la data de 22 Decembrie 2016 ora 12:00 (ora Romaniei).
Lunar, in datele de 24.10.2016, 25.11.2016 si 22.12.2016 se va extrage din cupoanele stranse, cate doi castigatori.

La extragere va participa un reprezentant Rombat si un reprezentant al magazinului Ani Auto Sport.

La campania CASTIGA CU ANI” participa toate bateriile produse si comercializate de Rombat, care se gasesc la vanzare in magazinul Ani Auto Sport din Craiova si care sunt achizitionate pe perioada derularii prezentei campanii.

Achizitioneaza o baterie produsa de Rombat, din magazinul Ani Auto Sport, situat in Craiova pe str. Gheorghe Chitu nr 84. completeaza cuponul de participare care se gaseste in magazinul Ani Auto Sport si care va fi oferit impreuna cu bateria auto si poti castiga premii oferite de Ani Auto Sport si Rombat, premii constand in 3 genti inscriptionate cu Rombat si 3 trollere personalizate.