Campanie de strângere de jucarii „Sa fim mai buni de sarbatori”!

Marti,  15 noiembrie, Biblioteca Judeteana „Alexandru si Aristia Aman” a demarat cea de-a VIII-a editie a Campaniei de strângere de jucarii „Sa fim mai buni de sarbatori”. Desfasurata  neîntrerupt în cadrul proiectului”Carticica pentruprichindei  si copii mai maricei”, actiunea se adreseaza copiilor proveniti din medii defavorizate.

Jucariile vor fi donate de profesorii si copiii de la scolile si gradinitele implicate în cadrul proiectului „Carticica pentru prichindei si copii mai maricei” si vor fi colectate la Biblioteca Judeteana „Alexandru si Aristia Aman”, la Sectia Copii si Tineret – Ludoteca pâna la data de 8 decembrie 2017 inclusiv. Campania are un dublu rol. Pe de o parte, copiii înscrisi în proiect sub îndrumarea cadrelor didactice, au posibilitatea de a darui si de a aduce zâmbetul pe fata micutilor care vor primi jucariile, iar pe de alta parte, copiii la care vor ajunge jucariile se vor bucura si-si vor petrece sarbatorile de iarna în compania darurilor.

Toate jucariile colectate vor fi donate catre Scoala Speciala „Sf. Vasile” din Craiova. „Sa fim mai buni de sarbatori este un îndemn pe care l-am lansat în anul 2010. An de an, fara întrerupere, am strâns multe jucarii pentru copiii care provin din medii defavorizate.

Alaturi de jucariile pe care le-am donat în fiecare an, le-am transmis celor mici si o raza de speranta, solidaritatea noastra, a bibliotecarilor, si a celorlalti copii care participa la proiectele noastre”, a declarat Lucian Dindirica, managerul Bibliotecii Judetene „Alexandru si Aristia Aman”.