Asculta Live
LIVE :
H...Orlogiu Horion

Biblioteca din Vacanta


               Biblioteca Judeteana "Alexandru si Aristia Aman" organizeaza, în intervalul 2 iulie - 30 august 2018, cea de-a X-a editie a proiectului "Biblioteca din Vacanta".
              Cursurile si atelierele se desfasoara cu titlu gratuit si se adreseaza elevilor din ciclurile primar, gimnazial si liceal, fiind organizate pe categorii de vârsta. Astfel, activitatile de limba engleza sau spaniola, origami, hand-made, desen, respectiv igiena si educatie dentara se adreseaza elevilor din clasele I-IV. Elevilor din clasele V-VIII le sunt rezervate atelierele "Micul Jurnalist" si "Public speaking", la ultima activitate fiind invitati sa participe si elevii din ciclul liceal. Toate cursurile si atelierele sunt desfasurate de voluntarii Bibliotecii Judetene "Alexandru si Aristia Aman".
Inclus în premiera în agenda de activitati, atelierul de igiena si educatie dentara are menirea de a-i constientiza pe elevi cu privire la importanta mentinerii unei danturi sanatoase, respectiv riscurile ridicate de neglijarea repetata a acestui aspect.
               "Biblioteca din Vacanta" este cel mai longeviv proiect educativ desfasurat de Biblioteca Judeteana "Alexandru si Aristia Aman" pe perioada vacantei de vara. Prin gama diversa de cursuri si ateliere, biblioteca încurajeaza dobândirea de cunostinte si bune practici în diverse domenii într-un cadru nonformal.
                 Înscrierile se pot face în perioada 25-29 iunie 2018, orele 09:00-18:00, atât la sediul Biblotecii Judetene "Alexandru si Aristia Aman", str. Mihail Kogalniceanu, nr. 9, la compartimentul Împrumut carti copii si tinereþ cât si la numarul de telefon 0251532267, interior 104.