Asculta Live
LIVE :
De Garda in FM

Amanare Frozen – Regatul inghetat, de la Sala Polivalenta, pentru data de 27 mai 2017


Desi data de desfasurare a spectacolului a fost anuntata cu mult inainte, si anume pe 13 mai ora 18:30, din motive tehnice se va amana pe data de 27.05.2017 ora 18:30 la Sala Polivalenta Craiova.

Echipa teatrului muzical Art Theatre du Soleil impreuna cu echipa FROZEN- Regatul Inghetat pregatesc o noua reprezentatie, la Sala Polivalenta Craiova.

Show-ul este un spectacol muzical in limba romana, cu dansuri, proiectii 3D si scene teatrale de basm, unde cele mai indragite personaje din Frozen: Printesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff, Olaf, Svevn, vor fi alaturi de voi intr-un cadru cu totul si cu totul nou.

Ne cerem scuze tuturor celor care au dorit sa partcipe la acest spectacol pe data de 13.05.2017 precum si celor care si-au cumparat deja biletele si ii rugam pe cei care au fost afectati de aceasta schimbare sa ne contacteze – elenanicolau0270@gmail.com, tel. +40 723 276 938 si giorgipop08@gmail.com, tel. +40 734 202 928 si vom incerca sa gasim solutii pentru fiecare in parte.

Biletele achizitionate raman valabile pentru data de 27.05.2017.

Despre Frozen – Regatul inghetat

Dupa succesul inregistrat la finele anului 2016 in reprezentatiile de la Bucuresti, Frozen- Regatul Inghetat  isi doreste sa continue micul turneu inceput in 2017 la Iasi si Ploiesti, apoi Arad si Oradea, cu o proiectie  rupta dintr-o lume de basm ce va avea loc la Craiova. Un show magic, plin de surprize in care cei mici vor avea parte de atentia personajelor favorite iar cei mari se vor simti din nou copii.

În rolurile principale îi vom putea aplauda pe: Diana Nitu – (Elsa), Gabriela Marin – (Anna), Daniel Nuta – (Hans) , Valentin Paraschivu – (Kristoff), Gabriel Ciocan – (Olaf), Valentino Tirol – (Regele Trol), Codrina Patru – (Scutier), Hany Derbas – ( Renul Sven) , Ioana Chitu – (Regina) si alte personaje: Raspandacu , Femeia cu Vreascuri , Nepotul Trol si Regele.

Comentarii