Akcent – turneu cu casa inchisa in SUA!

Pe 21 septembrie, Akcent a inceput noul turneu de promovare al albumului „Love the Show” in Statele Unite ale Americii, traversand continentul american de pe o coasta pe cealalta in doua saptamani, sustinand show-uri cu casa inchisa de fiecare data!

Fanii l-au asteptat nerabdatori pe Adrian Sina pe scena si au cantat alaturi de el atat piesele de pe cel mai nou album „Love The Show” dar si cele peste 20 de hituri incluse in show-ul live Akcent.

Unul din concertele sale a avut loc in Aston Manor, Seattle, pe data de 24 Septembrie, iar pe aceeasi scena in aceasta vara au urcat celebritati precum Drake, Lil Wayne, Justin Bieber, JaRule, DMX, Wiz Khalifa si Blink 182. Concertele din Aston Manor sunt renumite pentru atmosfera incendiara rezultata iar asta s-a vazut si in filmuletul postat de Adrian pe pagina de Facebook – pagina Adrian Sina are peste 720.000 de likeuri iar pagina Akcent vine cu un fanbase impresionant de peste 3,6 milioane de fani din toata lumea.

Vezi aici atmosfera incendiara de la showul din Seattle:

thank u so much SeattleAston Manor Club#AkcentLive #mypassion

Publicată de Adrian Sina pe Duminică, 25 Septembrie 2016

Din Seattle, Adi a plecat direct spre Los Angeles unde pe langa propriul concert mai era invitat la deschiderea unui nou restaurant alaturi de vedete precum James Corden (carpool karaoke), Demi Lovato, Joe Jonaº Jessica Lowndeº Lily Collinº Christina Milian si multi altii. Artistul a facut cunostinta cu James Corden si au facut si un selfie impreuna!

Turneul „Love The Show” a continuat in Chicago pe 1 octombrie cu un alt show live, la care au rasunat tare „Amor Gitana”, „Boracay” si „Boca Linda” s-au numarat printre piesele care au tinut distractia in toi pana dimineata!

Cea mai recenta oprire a fost in New York, unde biletele au fost sold out intr-un timp record. Organizatorii au fost atat de impresionati de cererea de bilete incat au pus deja la cale un turneu nou ce va avea loc in cateva saptamani!