300 locuri de muncă la recoltat de zmeură în Portugalia

EURES Romania oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (campania 2018) pentru munca sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei.

Selecția candidaților se va desfășura în doua localități din țară, astfel:

– Roman (județul Neamț) – 17 ianuarie 2018

– Brăila (județul Brăila) – 19 ianuarie 2018

Durata contractului este de aproximativ 3 luni, timpul de lucru este de 40 de ore/saptămână, cu posibilitatea ca în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare.

Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Sunt solicitate persoane fără cazier,apte pentru munca la câmp. Constituie avantaj experiența în agricultură / experiența în recoltarea zmeurei / experiența în munca în sere.

Cazarea va fi asigurată de angajator contra sumei de 2 euro/zi. De asemenea, angajatorul asigură transportul către Portugalia, costul acestuia urmând să fie dedus din primele salarii.

Salariul de bază variază între 603 şi 1199 euro brut/lună.

Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plătește 4.52 euro / zi lucrătoare, pentru alocația de hrană, plată efectuată la sfârșitul lunii împreună cu salariul.

Constituie avantaj cunoașterea limbii engleze/portugheze/spaniole,dar nu reprezintă o cerință obligatorie.

Persoanele cu domiciliul în judetul Dolj, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în strainatate. Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinatate se realizează pe baza următoarelor documente:

– Copie CI/BI;

– Adeverință medicală (apt pentru muncă);

– CV EUROPASS în limba română.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15.01.2018.