Asculta Live
LIVE :
De Garda in FM

13 Mai 2017, FROZEN – Regatul inghetat, la Sala Polivalenta din Craiova!


FROZEN – Regatul inghetat, la Sala Polivalenta din Craiova se amana pentru data de 27 mai in aceeasi locatie!

Haideti cu totii la Sala Polivalenta din Craiova pentru o noua portie de copilarie!

Pe 13 Mai 2017, Art Theater du Soleil si echipa muzicalului FROZEN Regatul Inghetat va invita sa luati parte la un show grandios un spectacol muzical în limba româna, cu dansuri si momente de balet unice, costume si decoruri de… basm care îi vor purta pe cei mici si mari într-o lume de vis alaturi de cele mai îndragite personaje: Printesa Anna, Regina Elsa, Hans Kristoff , Olaf …

Dupa doua reprezentatii de succes la finalul lui 2016 in Bucuresti Frozen Regatul Inghetat a plecat prin tara, având la începutul anului 2017 reprezentatii in Iasi si Ploiesti acum soseste si la Craiova cu o noua fata, cu invitati surpriza si o adevarata petrecere la palat.

De ce ai vrea sa ratezi asa ceva?

Va putem da o mie de motive pentru a fi alaturi de noi. Insa, pentru a va convinge ca intr-adevar trebuie sa fiti parte din noua noastra poveste, va spunem doar atat: va fi o lume de basm, din care nu veti mai vrea sa iesiti. Va fi magie , decoruri de basm , proiectii 3D, va fi cantec si dans. Va fi bucurie. Intr-un cuvant : copilarie!
În rolurile principale îi vom putea aplauda pe ; Diana Nitu – (Elsa), Gabriela Marin- (Anna), Daniel Nuta – ( Hans), Valentin Paraschiv – (Kristoff ), Gabriel Ciocan – (Olaf ), Valentino Tirol /Razvan Dragu – (Regele Trol ), Codrina Patru – (Scutier ), Hany Derbas – ( Renul Sven ), Ioana Chitu – ( Regina ) si alte personaje : Carolina Vasile – (Raspandacu), Larisa Ioana Enache / Malina Tomoiaga – ( Femeia cu Vreascuri), Darius Daradici -(Nepotul Trol), Traian Maicanescu -(Regele Tata) si Oama de Zapada si trupa de dans compusa din 18 dansatori.

Tu cand ai fost ultima oara copil?

Va asteptam, cu mic, cu mare, pe 13 Mai la Sala Polivalenta din Craiova!
Alaturi de o echipa formata din peste 30 de actori si dansatori precum si de multi alti oameni in spatele scenei.
Biletele se gasesc la Casa de Bilete a Salii Polivalente din Craiova si pot fi achizitionate si online pe bilet.ro.

Comentarii