11plus1 contemporan/independent. 12 spectacole-invitat la Teatrul Național din Craiova!

Odată cu începutul stagiunii 2017/2018, Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova dă startul unei serii de evenimente ce vor colora și mai divers experiențele spectatorilor.

11plus1 independent/contemporan deschide Teatrul Național din Craiova spre zona de dans contemporan și aduce în lunile ce urmează artiști independenți, exprimări neconvenționale și diversitate.

Între protagoniștii evenimentelor 11plus1 independent/contemporan vom vedea așadar coregrafi, dansatori profesioniști, actori și regizori cu suflu nou, în experimente ce ne așteptăm să ne reseteze simțurile.

 

Spectacole curajoase și neconvenționale. Primele 2 trupe ajung în Craiova în luna octombrie.

Primele 2 evenimente vor avea loc în luna octombrie, și până în mai 2018, pe scena sălii Ion D. Sîrbu, vom vedea 6 spectacole de teatru independent și 6 spectacole de dans contemporan.

Dintre condițiile de participare amintim faptul că spectacolele nu trebuie să aibă în distribuție actori ai Teatrului Național “Marin Sorescu”, spectacolele de teatru trebuie să aparțină unor companii independente, iar spectacolele de dans pot fi atât producții independente cât și ale unor instituții publice.

Informații complete la: tncms.ro/noutati.

Programul este deschis aplicațiilor și așteptăm propuneri până la data de 15 august 2017 de la artiști și companii din țară, la adresa pr@tncms.ro

Primele nume ce vor evolua pe scena Teatrului Național  le veți afla în săptămânile ce urmează. Vă ținem la curent cu noutăți pe www.tncms.ro și pe Facebook: tncms.oficial.